Tuesday, 13 November 2012

Opto & Cinta ~

Assalamualaikum~


OPtoMETrist & CinTA rapat bagai IsI DengaN KUku =)


A= cinta itu RABUN. kne pakai spec !



RET : pilih lah cara bercinta yg selari(WITH) dengan Islam dan jauhilah cara bercinta yg bertentang(AGAINST) dengan Islam. haha islamic kot ! 

JCC plak ckp : Hati org yg bercinta dgn AXIS yg betul akan jd lebih CIRCULAR..^^, 


DUCHROME : Klau hati kata nak hijau maknanye die terlebih ksh syg n klau kata nak merah x cukup ksh syg. haha

MEP : Cinta itu ada limit die. Jgn lah kerana cinta kita jd 'overcorrected'.


BINOCULAR BALANCE :dua2 pihak kna ade mtlamat yg sama, bru bley capai redha Ilahi..:)

OPTHAL: kte mungkin terase letih,penat n sedih dlm mencari cinta..namun jika kte sabar dlm penantian..i.Allah Allah pasti sediakan sesuatu yg terbaik tuk kte..:) 

oklah kan..semoga kami sume budak2 opto semakin mencintai kos optometry nie..sape2 rase nak taw setiap jargon words tu, bley pm sy kat fb..haha..poyo je..:p 


thanx to my classmate: sume laju je bab cinta..haha..juz kidding ok?.^^

No comments:

Post a Comment