Monday, 10 September 2012

taaruf with juniors! so excited!

Assalamualaikum..

Hari ni walaupun kelas tak ada, (Daftar subjek pun belum lagi, macam mana nak ada kelas kan? Haha)
rasa sangat gembira dapat berkenalan dengan junior tahun pertama optometri. Mereka semua ala-ala macam sekepala sahaja dengan kami.

Bilangan mereka ramai kali ni. Seramai 27 orang. Terdiri daripada 20 perempuan dan 7 lelaki. Oh, hanya tujuh orang lelaki sahaja. Girls will conquer then. Haha ;)

First impression saya kat diorang, mereka nampak baik dan bagus. Hormat kami selaku senior mereka. Hopefully, they will grown up becoming better optometrists.

Kawan sepupu saya pun ada ambil optometri merangkap junior saya jugak. Sepupu saya namanya Mohd Syafiq b. Aziz. I used to call him Apiq.

Semoga ukhwah sentiasa baik antara senior dan junior optometri. Huhu

Remarks:
 Happy!

No comments:

Post a Comment