Saturday, 7 September 2013

Forth year~

Assalamualaikum.
Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah dah selamat sampai di UIA.

Ergghhh!! Sigh. Annoyed. Langsung tak ada perasaan yang enak. Dahlah esok pagi kita dah ada kerja, tak ada kat UIA, nak menambahkan lagi kemarahan kita tu bila yang pegang kunci tu tak dapat dihubungi pulak.

 I cannot pack barang, letih memandu pun tak hilang lagi. Sampai je kat bilik, berhabuk macam Gua Niah tak yah nak cakap lah. Ok, stop there. Take a breath. Huuuuuuuhhhh~ Be grateful.

I have tonight only to packing and tidy up the room. Cause I will be very busy the next and next and next day.

I dont reprimanding you. But, I just have to utilise the semput2 masa yang ada pada saya. Holding a title as 4th year is burdening me somehow. But, relax Biha and be positive.

Ya Allah, plez help me, help me to face all sorrows as final year student.

Gotta go. Masa 'Waktu mencemburui aku' telah tiba. Will be very busy. Hoefully still can enjoy despite all the busy life I have. hehe.

Wasalam.

No comments:

Post a Comment