Tuesday, 7 January 2014

2014

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum

Okeh lah, coretan pertama 2014. Nak tulis pasal apa yer? OK saya ada banyak cerita nak kongsi sebab 2014 ni permulaannya Alhamdulillah jugaklah.

Juz to share in this entry, 2014 bermula dengan sambut tahun baru (sambut lah sangat kan) dengan melepak di bilik acik. Haha.

Then, pagi keesokannya pergi makan sarapan di restoran di Malay Town. Tak silap saya nama restoran tu Restoran Wak Sufian. Boleh tahanlah makan nasi lemak kat situ. Kami makan set pakej whereby RM2.50 untuk nasi lemak dan air milo yang boleh ditambah! I had my breakfast with Kak Hawa, Acik, K.Jan dan Mena. Bila sampai je kat kedai semua excited sebab boleh online. Hahaha.

So setakat ni dulu lah. Esok ada paper lagi.

ok, Gudluck Biha! Jawab exam esok elok-elok.

Lusa saya balik ke Terengganu! Yehhuu!! *tak sabar nak balik hee*

Bye.

No comments:

Post a Comment