Tuesday, 6 September 2011

Packing~

Bismillahirrahmanirrahim

AsSalamualaikum

Time packing barang-barang! Tak sangka setelah lima bulan cuti (cuti yang TERAMAT panjang dalam dunia) * cuti beranok tak la lama macam gini..ish3
dah nak balik ke Kontan semula. Kadang-kadang tu rasa macam tak percaya yang dah poser dan dah raya, dan akhirnya nak sambung BELAJAR balik dah.
Semuanya macam terlalu PANTAS! :(
* selalu cakap macam gini kan?haha

Seperti biasa, kali ni sama untuk kali yang sebelum ni, barang saya selalu jadi JUARA yang terbanyak. hehe,,
PERASAAN?? Bercampur baur sebenarnya. Kadang-kadang sebab dah terlebih bercampur sampai tak tahu dah nak rasa apa. hakhak

Oppss hampir terlupa la! Tengah packing barang-barang tu, saya lupa nak pack tupperware sekali. Malam ni dah tak larat dah. Esok saya ambik. Penting tau tupperware tu *pesanan penaja: tupperware adalah JENAMA pengeluar container yer
Saya nak buat isi makanan ke, nak makan mee sup dalam tupperware tu ke. Rasa macam perlu bawak jugak ni pinggan mangkuk sekali. Sebelum ni, benda-benda tu semua tak ada pun. Rasa macam terseksa kot. Bila balik rumah selalu je lupa nak bawak balik container tu sekali ke Kontan.

Tak tahu nak cerita apa dah. What will happen on the first day kat Kontan nak-nak nanti belajar kat bangunan baru hanya ALLAH je yang tahu. BISMILLAHITAWAKKALTUALALLAH (Sahaja aku tawakkal kepada ALLAH)
Hope semuanya baik-baik saja. Ameeennnn~
Satu lagi saya harap saya TAK SESAT la kat bangunan baru tu nanti..hehe
* skill orang yang GPS nya lemah kan. Nak buat macam mana?hakhak

Actually, my instinct is right la. Rasa macam mesti ada sumtin yang kurang menyenangkan hati saya akan berlaku dekat-dekat nak bukak sem baru nih. Tengok-tengok, belum jejakkan kaki lagi dah, bayang-bayang Uia pun tak nampak lagi dah pun ada isu. Dahsyat-dahsyat! Sabar Rabiha yer. Yang penting, buatla keputusan dengan betul,yer!

p/s: Nak sambung packing lagi esok! Hari Jumaat ni bertolak ke Kuantan. Semoga perjalanan kawan-kawan saya dan saya selamat~Ameen~
Satu lagi harap sangat otak tu tak berkarat mana. Kalau berkarat, tak tahu la nak guna polisher brand apa nak kasi berkilat balik.

"SEMOGA URUSAN KAMI DIPERMUDAHKAN ALLAH"

Peace ^^

No comments:

Post a Comment